Shoppen

Wishlist | Cyber Monday aankopen met korting!

Cyber Monday

Black Friday zal je vast en zeker niet ontgaan zijn, maar wist je dat je vandaag ook nog heel goed en soms zelfs beter je slag kunt slaan?! Yes! Het is Cyber Monday en dat betekent dat je bij heel veel winkels met tot wel 70% extra korting shopt. Voor mijn werk heb ik de nodige kortingen al voorbij zien komen. Dit maakte No Spend November extra moeilijk, maar de voorpret des te groter. Ik maakte afgelopen maand een wishlist met mijn favoriete items en ben er wel ongeveer over uit welke het van deze items gaat worden!

Omoda chelsea boot

1. Groene Chelsea boots – Via Vai via Omoda

Groene sportbh

2. Groene Sport BH – Hunkemöller

Wijnrek goud

3. Wijnrek – HEMA

Glazen kaarsenhouder

4. Kaarsenhouder glas – HEMA

sloffen

5. Sloffen – Hunkemöller

Fuck The Quarterlife Crisis

6. Boek Fuck The Quarterlife Crisis – Bol.com

Dat waren enkele wensen! Met Black Friday is er al het één en ander in mijn bestelmandje beland (ook bij H&M, Topshop en Only ben ik overigens goed geslaagd!) en of er vandaag nog wat bij komt is de vraag. Binnenkort zie je het één en ander in ieder geval terug op The 24/7 Project. Wat staat er bovenaan jouw shopping list?

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

14 Replies to “Wishlist | Cyber Monday aankopen met korting!”

    1. Haha, ja leuk zijn ze he! Vond dit wijnrek ook zo cool! In zilver was-ie ook gaaf geweest!

  1. Heel leuk wijnrek van de Hema! En naar dat boek ben ik ook heel erg benieuwd, ik kende hem nog niet, maar wil hem zeker lezen!

  2. Die sloffen van Hunkemoller zien er zo warm en comfortabel uit. Heerlijk. En naar Fuck the quarterlife crisis ben ik super benieuwd. Lijkt me een tof boek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *