Carrière Online Uitgelicht

Tip: Carrièretips en vacatures op House of Ambition

house of ambition

Jaaa, het was een tijdje wat stiller op The 24/7 Project en dat had een reden! Achter de schermen ben ik namelijk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw platform: House of Ambition! Op deze site vind je de beste carrièretips en de leukste vacatures! Ik ben nog volop bezig met het vullen van de site qua content en vacatures, maar hoe, wat en waarom lees je alvast in deze blog!

House of Ambition

De naam zegt het al een beetje. Ik wil met House of Ambition een platform neerzetten waar carrièretips en vacatures samen komen. Vacatures van leuke, hippe, jonge of innoverende bedrijven die niet per sé in en om Amsterdam liggen. Hoe leuk de stad uiteraard ook is en ja, er zijn ontzettend veel leuke en inspirerende bedrijven gevestigd, maar dat geldt ook voor daarbuiten! Op House Of Ambition ga je dus ook gewoon vacatures vinden in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg en ga zo maar door. Daarnaast zal ik ook focussen op blogopdrachten en zullen ook stages een plekje krijgen. Genoeg plannen dus!

House of Ambition

 

Het begint met een kopje koffie

Naast vacatures wil ik op House of Ambition ook kennis, tips en tricks delen. Je carrière maak je niet alleen. Er zullen dan ook onder meer blogs, tips, inspiratie, motivatie en gastblogs verschijnen (mocht je interesse hebben, mail me op info@houseofambition.nl en wie weet kunnen we wat leuks voor elkaar betekenen!). Wie weet doe je wel inspiratie op en zit je binnenkort aan een kopje koffie of thee met iemand die jou verder gaat helpen! Nu kan je in ieder geval alvast op de blog terecht voor 8 onmisbare LinkedIn tips ontdekken, de voor- en nadelen van werken als ZZP’er of in loondienst en wanneer het eigenlijk een goed moment is om een nieuwe baan te zoeken.

Wil je trouwens niks missen? De vacatures en blogs zullen gewoon doorgeplaatst worden op social media. Je kunt House of Ambition al volgen op:

En binnenkort zal daar ook LinkedIn nog bij komen!

Voor The 24/7 Project gaat er overigens niet veel veranderen. Althans, ik heb ook voor deze blog heel wat leuke nieuwe ideetjes die ik uit aan het werken ben, dus ook op deze site zal je komend jaar volop content vinden om je (privé) leven leuker mee te maken. Een beetje ontspannen en de wereld verkennen op zijn tijd kan natuurlijk geen kwaad! 😉

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

4 Replies to “Tip: Carrièretips en vacatures op House of Ambition”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *