Online

Terugblik: de 15 beste artikelen uit 2017!

terugblik 2017

Het einde van het jaar nadert en ik vind het altijd erg leuk om terug te kijken. Mei dit jaar ging The 24/7 Project de lucht in en sindsdien groeien de bezoekersaantallen maandelijks. Ik vind dat zo leuk om te zien! Er zijn heel wat blogs verschenen maar de volgende 15 werden het allerbeste gewaardeerd door jullie! De meesten worden nog steeds volop gelezen, super leuk! 

15. Lets talk about: no spend november

In november deed ik een kleine challenge met betrekking tot mijn uitgaven. Een kijkje in iemands financiële keuken nemen wordt blijkbaar erg gewaardeerd. Vind ik zelf ook hoor. 😉

14. E-mail etiquette zakelijke mail

Deze blog wordt nog steeds erg veel gelezen. Ik moet toegeven dat het een aantal open deuren zijn, maar het zijn wel fouten die veelal gemaakt worden en gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

13. Picture this: 24 uur in Antwerpen

In deze plog nam ik jullie mee naar 24 uur in Antwerpen. Vol shoppen, eten en hotspots.

12. Eten in Sri Lanka

Als ik op vakantie ga, ben ik altijd erg benieuwd naar het lokale eten. In deze blog beschreef ik wat ontbijtjes, lunches, diners en tussendoortjes die ik voorgeschoteld kreeg in Sri Lanka.

11. Goedkope vliegtickets boeken

Ik vind het altijd een uitdaging om op zoek te gaan naar koopjes. Zo ook op het gebied van vliegtickets! Een vakantie of citytrip hoeft echt niet duur te zijn! In deze blog geef ik tips hoe je goedkoop je vliegticket kunt boeken. Wie weet biedt het je wat houvast om ook voor twee tientjes naar Londen te vliegen.

10. 5 leuke Instagramaccounts

Nieuwe Instagramaccounts ontdekken voor in je feed is altijd leuk! Ik zette een aantal leuke thema accounts voor jullie op een rij en dat werd gewaardeerd. Wat is jullie insta account?

9. Picture this: 21 dagen in Sri Lanka

Zoals je wellicht al gemerkt hebt, ben ik afgelopen oktober 3 weken op vakantie geweest naar Sri Lanka. Ik maakte er een fotoverslag in tientallen foto’s van dit prachtige land!

8. Lichtgewicht backpacken met handbagage deel 2

In deze gastblog vertelt mijn vriendinnetje Simone over haar ervaringen met lichtgewicht backpacken. In het eerste deel (verderop in deze lijst!) laat ze zien wat ze meeneemt en waarom ze gekozen heeft om enkel op wereldreis te gaan met handbagage. In deel 2 is ze een aantal maanden op pad en deelt ze haar ervaringen en wat ze mist!

7. Paklijst Sri Lanka

Wat heb ik uiteindelijk meegenomen tijdens mijn backpacktrip naar Sri Lanka? Ik deel mijn paklijst in deze blog. Wie weet doe je nog ideeën op!

6. Column: ik hoop dat je het hebt gehaald

Een toevallige ontmoeting op het station met een man zorgde voor genoeg stof voor een column. Ik verbaas me er eigenlijk over dat deze zo hoog is geëindigd in deze top 15! Super leuk. Volgend jaar komen er meer columns aan.

5. Heel Holland Bakt in 10 hoogtepunten

Ik smul van Heel Holland Bakt en dat heb ik gedeeld in een 3-tal blogs: Heel Holland Bakt in 10 hoogtepunten! Ik kan niet wachten op volgend seizoen!

4. Horloges shoppen via AliExpress

Zo nu en dan struin ik AliExpress af op zoek naar leuke koopjes. Ik scoorde dit jaar o.a. voor een prikkie 3 horloges en deelde in deze blog mijn ervaringen over 2 parels en 1 miskoop.

3. Lichtgewicht backpacken met handbagage

Waar je net meer kon lezen over Simone haar wereldreisavonturen, scoort haar eerste blog ook erg goed. Het is ook lastig om te selecteren wat je allemaal mee moet nemen op reis. In deze gastblog geeft ze een aantal goede tips hoe je lastige (inpak)keuzes maakt en waarom zij heeft gekozen voor lichtgewicht backpacken met handbagage!

2. Hotspot Kat & Schotel in Goes

Een nieuwtje scoort hoog in de lijst: de hotspot over kattencafé Kat & Schotel in Goes! Ik ben blij dat jullie het net zo leuk vinden als ik. 😉 Er kwamen erg leuke reacties op! Heb jij hem al gelezen?

1. Ultieme reisroute door Sri Lanka voor 3 weken

De Sri Lanka blogs vielen erg goed in de smaak! De blog over de reisroute voor 3 weken door Sri Lanka is de absolute topper van dit jaar en is honderden keren gelezen. Deze scoort dankzij Google nog steeds erg goed. Gelukkig! Ik hoop dat jullie er veel aan hebben (mochten jullie ook naar Sri Lanka willen) en zal ook in 2018 reistips blijven delen!

Meer over 2017 lezen? In dit artikel kijk ik terug op mijn reizen en tripjes van afgelopen jaar!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

6 Replies to “Terugblik: de 15 beste artikelen uit 2017!”

  1. Wat leuk om zo’n overzichtje te maken! Ik ga ook eens kijken wat mijn beste artikelen zijn van 2017 haha, nog niet eens aan gedacht. Bedankt voor het idee 😀 Je hebt leuke blogposts gemaakt, ik ga ze allemaal even lezen! <3

  2. Wat een leuke artikelen hebben het tot de top 10 geschopt zeg! En veel Sri Lanka! Super leuk! Ik ken ze nog niet allemaal, dus ik ga ze even lekker lezen nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *