Review Shoppen

Review | Horloges shoppen via AliExpress

Horloges aliexpress

Op AliExpress kan je werkelijk alles krijgen: van kleding tot accessoires tot schoenen tot electronica, huishoudelijke producten en.. tja, wat niet eigenlijk?! Telefoonhoesjes en zonnebrillen had ik er al eens geshopt, maar ik besloot nu de gok te wagen en wat horloges te bestellen via AliExpress. Ik bestelde drie verschillende modellen voor hele kleine prijsjes en dit is wat ik binnenkreeg!  

Aliexpress horloge

1. Rosefield horloge

Het eerste horloge dat ik binnenkreeg van mijn AliExpress horloge bestelling was dit mooie exemplaar van Rosefield. Het horloge heeft een nepleren bandje in een lila/grijze kleur en een rosé gouden klok. De paarse ondertoon komt in real life iets meer naar voren dan op de foto (ook op de productfoto’s van AliExpress komt hij iets paarse over).  Ik vond de kwaliteit eigenlijk direct goed en was direct fan. Sommige bandjes kunnen zo slap aanvoelen, alsof ze na een keer aantrekken kapot kunnen springen, maar daar is bij dit exemplaar geen sprake van.

Ik bestelde dit horloge hier voor $4.93 inclusief gratis verzending.

Horloge AliExpress

2. Stainless steel horloge

Ik heb eerder zo’n soortgelijk horloge met stainless steel band gehad van ModeMusthaves, maar deze verkleurde op den duur.  Toen ik deze spotte tijdens het bestellen van horloges op AliExpress kon ik hem dan ook niet laten liggen. Ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit en ik moet zeggen dat deze opnieuw niet tegenvalt. Helemaal niet voor die prijs! Uiteraard ga ik er niet vanuit dat deze een lang leven zal hebben, maar hee, we kunnen weer even vooruit!

Ik scoorde dit horloge via deze pagina voor slechts $2.49 en gratis verzending.

AliExpress horloge witte band

3. Horloge met witte band

Tot slot kwam dit witte horloge binnen van Geneve. Hij heeft een neplederen bandje en de klok is zilver. Naar dit horloge was ik best benieuwd, want hij was erg.. goedkoop. Horloges bestellen op AliExpress kan je in elke prijsklasse doen. Deze was oorspronkelijk nog geen dollar, maar er kwamen wel wat verzendkosten bij. De kwaliteit zie je er ook wel aan af, vind ik. Op de foto lijkt het nog wat, maar in real life is het bandje slap en moet je niet te hard met het horloge schudden, omdat anders de wijzers verschuiven. Haha! Miskoop? Ja. Geen aanrader.

Je vindt hem hier voor $0.69.

Nog meer tips om goedkoop te shoppen vind je hier!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

10 Replies to “Review | Horloges shoppen via AliExpress”

    1. Vind ze qua design inderdaad ook erg op elkaar lijken. Dit is een neppe hoor, maar die van Cluse staan ook absoluut nog op mijn lijstje. Ze zijn zo mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *