Reizen

Reisplannen voor 2018

vakantie

2017 stond in het teken van een aantal mooie  tripjes en ik hoop dat 2018 nog veel meer in petto gaat hebben! Ik hoop weer een stukje meer van de wereldbol te zien en in het eerste kwartaal staan er al een aantal mooie plekken op de planning. Wellicht nog niet allemaal even ver, maar zeker niet minder leuk. Denk ik. Zo ga ik voor het eerst in mijn leven op wintersport en komen er twee stedentrips aan! Ik hoop dat jullie tips hebben! 

WINTERBERG

Allereerst ga ik voor het eerste in mijn leven op wintersport! Ik stond er eerst wat.. sceptisch tegenover (kou!), maar wilde het desalniettemin altijd al een keer proberen. Dit jaar bood een mooie kans zich aan en dus gaan ik en mijn vriend een aantal dagen naar Winterberg! Mijn eerste skiles heb ik inmiddels achter de rug (echt een aanrader om je eerste meters in Nederland van een kunstmatige helling te glijden!), mijn skikleding ligt klaar en boeken zijn gepakt. Op naar een paar actieve dagen in het Duitse land!

GRONINGEN

Gruuun! Ik ben eigenlijk nog nooit in het hoge noorden geweest en ben altijd al erg benieuwd geweest naar deze stad. Mijn vriend moest voor zijn werk eind februari in deze stad wezen en dus hebben we besloten er een weekend van te maken. Lekker eten, shoppen en rondkijken in deze stad. Ik ben heel erg benieuwd! Mocht iemand tips hebben voor restaurantjes/winkeltjes etc. dan hoor ik het graag!

MADRID

Vorig jaar heb ik in maart met mijn moeder de Spaanse zon opgezocht en dat is zo goed bevallen dat we dit jaar weer naar Spanje gaan! Dit keer sluit mijn zus ook aan en gaan we naar Madrid. Ook naar deze stad ben ik onwijs benieuwd. Lekker cultuur snuiven, winkelen, lekker eten en hopelijk een paar zonnestralen meepikken!

Als jullie tips hebben voor een van deze bestemmingen dan hoor ik het graag!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

5 Replies to “Reisplannen voor 2018”

  1. Leuke reisjes in het vooruitzicht! Ik wil dit jaar echt meer gaan reizen en ben dit jaar al naar Praag geweest, echt een aanrader voor een korte citytrip. Verder wil ik zelf nog graag naar Valencia en nog wat leuke plaatsen. Rondreizen in Italië lijkt me ook heel erg leuk!

  2. Leuke plannen Jorinde! Lekker al, zo 3 dingen op de planning hebben staan. Bij mij staat alleen een nachtje Zwolle in maart al vast maar ik wil zeker nog vaker op reis dit jaar.

    1. Ah, ook super leuk, Simonie! En het jaar is nog jong, je weet niet wat er nog allemaal bij gaat komen! 😉

  3. Ik ben vorig jaar voor het eerst echt in Groningen geweest met mijn moeder. Echt een heel leuke stad! We gingen twee nachten, want het is echt lang rijden.
    Ik heb een nachtje in Antwerpen in mei en een nachtje in Maastricht in juli met mijn vriend op de planning staan. In Maastricht ben ik nog nooit geweest, dus daar ben ik erg benieuwd naar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *