België

Picture this | 24 uur in Antwerpen

Antwerpen

Hi! Vandaag een iets persoonlijkere blog, om net wat meer van mijn eigen leven te laten zien. Ik ben benieuwd of jullie dit leuk vinden! Anyway, ik was afgelopen vrijdag een dagje vrij en ging samen met mijn zus naar Antwerpen om te eten en te shoppen. We hadden gereserveerd bij een heerlijk sushi restaurant, ontdekten het meest schattige straatje ooit en ik deed ook nog iets zeldzaams in de ochtend. 

BREDA

Antwerpen
We beginnen de dag in Breda. Ik was al vroeg wakker (na een jaar fulltime werken komt dit echt door het ritme van vroeg opstaan doordeweeks). Ik zou om 11.00 uur opgehaald worden, dus toen ik om 8.00 uur echt niet meer verder kon slapen besloot ik maar weer eens een keer naar de sportschool te gaan. Dit was immers al een tijdje geleden en in september wil ik even een tandje bij zetten.

Aardbeien shake

Even een aardbeien shakeje maken van wat whey, verse aardbeien en melk!

ANTWERPEN

Floor Antwerpen shopping mall

We waren rond het middaguur in Antwerpen en besloten direct te gaan lunchen. Winkelen kan natuurlijk niet op een lege maag. In de shopping mall op de Meir spotten we deze prachtige vloer. Ik kijk sowieso sinds kort wat vaker naar beneden, want ik ben een nieuw Instagram account gestart: Two feet on a floor! Ik zou het leuk vinden als je me daar volgt, laat je jouw insta account ook in een reactie achter? 😉

Lunch

Alvast een dislaimer: onze dag bestond uit eten en winkelen en nog meer eten! Met de lunch deelden we een wrap met zalm en een machtige broodje kip kerrie!

Antwerpen

Wafels

Kiekeboe! Shoppen maakt hongerig én we moesten schuilen voor een regenbui! Ik was trouwens met mijn zus! Via de TripAdvisor kwamen we bij het beste wafeltentje van Antwerpen uit en dat moesten we even testen natuurlijk. Binnenkort deel ik nog wat hotspots van Antwerpen om jullie helemaal bij te kletsen op dat gebied. 😉

Antwerpen

Antwerpen

Dit straatje naast de Chanel store bleek de perfecte plaats te zijn voor wat casual foto’s en boomerangs. Haha! Mijn zus ontpopte zich tot een ware Insta fotograaf en we hebben veel leuke plaatjes geschoten!

Laduree

Ik ben echt dol op de macarons van Ladurée, maar de prijzen in Antwerpen waren, eh, even schrikken. Toch wel een aanradertje om een keer geweest te zijn, want de winkel zelf is ook prachtig.

Sushi

‘s Avonds aten we sushi bij Zaowang. Dit is echt één van de lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb! Plus het werd geserveerd op een boot. Dat zijn natuurlijk wel pluspunten. 😉 Na deze boot bijna helemaal opgegeten te hebben, zijn we weer naar de auto gerold. Het was een heerlijk dagje zo!

 

24/7 online: ✎ Bloglovin – InstagramFacebookTwitter

16 Replies to “Picture this | 24 uur in Antwerpen”

  1. Dat kan niet anders dan een topdag zijn geweest! Ik ben zééér geïnteresseerd in de Antwerpen hotspots, want van wat ik kan zien lijken die wafels me echt heel lekker! Ben benieuwd naar alle Instagram-kiekjes die er nog aan zitten te komen!

    1. Ah, dankjewel Simone! Geef je wel een seintje zodra die online staat! 😉 De wafel hotspot is echt de moeite waard! (Krijg nu alweer trek erin!)

  2. Wat leuk om te lezen Jor! En wat heb je een toffe broek aan – je pose is ook echt Insta waardig haha! Heerlijke dag zo te zien.

    1. Hahaha, thanks Margo! Ik had ook een keer een lucky shot. Misschien moet ik bij jou nog even een cursus nochalant poseren volgen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *