Over The 24/7 Project

24/7 | Leven, reizen, werken, wonen, schrijven

Wil je meer weten over The 24/7 Project? Dan zit je hier goed!

Over The 24/7 Project

Wie is The 24/7 Project?

Jij. En ik. The 24/7 Project staat voor het leven dat jij vormgeeft. Het leven met leuke en minder leuke momenten, waarin zoveel te ontdekken valt, maar waarvan vooral (bewust) van genoten mag worden. Het gaat hard. De tijd gaat snel. Er zitten maar 24 uur in één dag en dat zijn redenen genoeg om te genieten, de wereld te ontdekken en er het beste van te maken. Ik ben de blog begonnen om te schrijven over manieren om het leven vorm te geven op het gebied van reizen, om de leukste plekjes in binnen- en buitenland te delen, te praten over hoe je jezelf uit kan blijven dagen en je van je eigen plekje je thuis maakt.

Wat vind je op The 24/7 Project?

The 24/7 Project valt onder noemer reis- en lifestyleblog. ‘Zo’n breed, niet veelzeggend hokje’, zal je misschien denken? Hier plaats ik blogs over reizen, ultiem ontspannen en het werkleven. Want dat zijn toch wel drie belangrijke dingen in het leven. Bovendien zijn de artikelen voorzien van een levensgenietend, Zeeuws (daarover later meer) en inspirerend sausje, hoor! Jij moet er uiteraard wel wat aan hebben! In de eerste editie van #TheGirlBehindTheBlog vind je meer over mij en de motivatie om deze reisblog te starten!

Wie staat er op die Insta posts in de sidebar?

Dat ben ik: Jorinde van den Broeke! Hoi, auteur van deze blog! Op The 24/7 Project ben ik aan het woord en laat ik anderen aan het woord komen die hun verhaal, tips of inspiratie omtrent reizen, wonen, ontdekken en werken willen delen. Vorig jaar ben ik afgestudeerd (master Communicatiewetenschappen) en sindsdien ben ik aan het werk als online editor. Daarnaast blog ik met veel liefde op The 24/7 Project, ben ik actief als gastblogger (o.a. voor Fleur Flirt & Vriendinnenonline) en kan je mij ook benaderen als je een freelance tekstschrijver nodig hebt. Oh ja, en ik ben Zeeuws en kom van het fijnste plekje op aarde. Al woon ik nu in Brabant, ik ben nog vaak aan de kust te vinden en ik deel dit dan ook maar al te graag met jullie! Net als mijn liefde voor kleding, schoenen, eten (#nevernot), reizen en doelen najagen. Letterlijk kan ik goed stilzitten. Figuurlijk niet.

Two Feet On A Floor

Naast mijn persoonlijk account houd ik op Instagram ook een thema account bij waarmee ik de wereld verken. Ken jij Two Feet On A Floor al? Hierop ontdek ik de wereld from where I stand. Laat het me weten als je me volgt, want ik ben uiteraard ook erg benieuwd naar jouw Instagram feed!

Meer weten over The 24/7 Project? Samenwerken of wil je iets delen? Alle digitale post mag naar info@the247project.nl!

Volg mij 24/7 online: ✎ Bloglovin – InstagramFacebookTwitter