Online

Netflix films en series van afgelopen tijd

Long time no see! Er is een hoop gebeurd en met een lichte prio op House of Ambition lag The 24/7 Project even op een lager pitje. Eigenlijk toch wel jammer en daarom besluit ik deze blog nieuw leven in te blazen. Er is privé een hoop veranderd, maar één ding blijft hetzelfde: mijn liefde voor een goede film en serie! Met de herfstachtige dagen die toch langzaamaan voor de deur staan, deel ik als eerst nu mijn 10 favoriete Netflix films en series van afgelopen tijd. Wie weet ontdek je nog wat leuks!

Serie: Good Girls

Een serie waar ik zo hard om heb moeten lachen is Good Girls. Neem 3 werkenden en huisvrouwen die vinden dat ze meer zouden verdienen en een supermarkt overvallen. Per ongeluk belandt het drietal in het criminele circuit. Ik kan echt niet wachten op seizoen 2!

Film: Kidnap

Ik denk wel een ouders grootste nachtmerrie: je kind kwijtraken door een ontvoering. In Kidnap ziet Halle Berry het voor haar ogen op klaarlichte dag in een park gebeuren en zet de achtervolging in. Ik vond dit echt een super spannende film met goede wendingen, waarbij je van begin tot het einde op het puntje van de bank zit.

Serie: Insatiable

Op zoek naar een low key serie die je lekker weg kan kijken? Dan is naast Good Girls Insatiable op Netflix echt een aanrader. Een meisje valt opeens 20 kilo af en besluit mee te doen met missverkiezingen. Wellicht niet voor de juiste redenen, maar dat levert juist een hoop bijzondere situaties op. Heerlijke verhaallijnen, goede accenten en een flink portie gemene glitz & glams.

Serie: The Blacklist

Hij is niet bepaald nieuw, maar ik had op enkele afleveringen ooit op televisie na nooit de serie zo gevolgd. Samen met mijn vriend kijk ik ‘m nu en ik vind alle leugens, mysteries en criminele activiteiten van Raymond Reddington en Liz super spannend en reuze interessant. Een minpunt? Kijk de serie niet wanneer je met een bord op schoot op de bank wilt ploffen. Sommige moorden zijn nogal.. gruwelijk.

Film: The Girl on the Train

Tot slot in dit lijstje met Netflix aanraders een film met een dubbel randje. Ik heb namelijk eigenlijk nogal een haat/liefde verhouding met dit verhaal. Rachel is gescheiden en neemt dagelijks de trein voor haar werk. Ze reist elke dag langs huizen met waarin onder andere het perfecte koppel Scott en Megan wonen. Maar elk huisje heeft zijn kruisje, blijkt wel met een verdwijning.. Ik heb het boek ook gelezen en kwam er in het begin niet doorheen. Toch is er iets in het verhaallijn waardoor je aandacht toch getrokken wordt. Uiteindelijk krijgt het verhaal zoveel bizarre wendingen dat het toch een erg interessante film wordt!

Meer zien? Check ook deze 5 aanraders op Netflix!

Welke films en/of series heb jij de afgelopen tijd gekeken op Netflix?

4 Replies to “Netflix films en series van afgelopen tijd”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *