Online

Netflix aanraders | Leukste kerstfilms

7daysofchristmas movie

7 days of Christmas – Kerst is natuurlijk een van de leukst tijden van het jaar en daarom start ik vandaag met mijn ‘7 days of Christmas’ blogreeks! Deze week kun je elke dag een gezellig kerstartikel op The 24/7 Project vinden! Ik start met de leukste kerstfilms op Netflix. Home Alone is eigenlijk mijn ultieme favoriet voor de kerst, maar deze is helaas niet beschikbaar op Netflix. Ik zocht daarom films uit die ook de moeite waard zijn en wel op de streamingdienst staat. Mocht je deze week nog een paar uurtjes over hebben dan zijn dit echte aanraders. 

The Night Before

Mood: Jingle all the way

Drie vrienden besluiten nog één keer hun traditie van wilde kerst(avond)feesten voort te zetten. Alle drie zijn ze op een nieuw punt in hun leven beland dat het weleens de laatste keer zou kunnen zijn en daarom pakken ze (impulsief) groots uit. Een kerstfilm met veel drugs, gekke situaties, feesten en slechte dansjes.

The Spirit Before Christmas

Mood: All I want for Christmas is youuu, baby

Deze romantische film vertelt het verhaal van advocate Kate Jordan die de verkoop van een pittoresk hotel in Vermont moet regelen. De zakelijke dame valt uiteindelijk voor de charmes voor de geest des huizes, met wie ze eerst (uiteraard) een aantal aanvaringen beleefd. Ietwat romantisch, ietwat cheesy, ietwat perfecte kerstfilm. Voor de feestdagen een aanrader op Netflix!

How Sarah Got Her Wings

Mood: Santa, can you hear me?

Geest Sarah wordt voor de hemelpoort eerst naar beneden gestuurd om wat zaken te regelen. Ze moet zelf uitvinden wat ze nog moet fixen op planeet aarde. Natuurlijk heeft dit te maken met een leuke man, gaat het bijna mis, toch niet, toch wel, toch niet. Zal niks spoelen. Het is een fijne film om weg te kijken.

A Christmas Prince

Mood: Under the mistletoe – (might lose your teeth)

Journaliste Amber wordt naar het buitenland gestuurd om het verhaal van een jonge prins te verslaan. Vind ze de primeur die haar carrière een jumpstart kan geven? Insert flink wat slechte oneliners, heerlijke kerstige, romantische taferelen in de sneeuw, tenenkrommende acteerprestaties en je hebt een prima kerstfilm om je avond mee door te komen.

Niet op Netflix..

..wel leuk! Helaas staan niet alle kerstfavorieten op Netflix. Zo blijft Home Alone echt mijn favoriete kerstfilm en staan Office Christmas Party, The Polar Express en Fred Claus ook op de kijklijst. Om nog maar een paar tipjes te geven. Ik ben benieuwd: wat is jouw favoriete kerstfilm (op Netflix)?

Check hier nog meer Netflix aanraders voor de feestdagen.. en de rest van het jaar!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

11 Replies to “Netflix aanraders | Leukste kerstfilms”

    1. Jaaa, het is echt een aanrader voor een fijn wegkijk filmavondje. Plus je komt helemaal in de kerstsfeer!

  1. Jammer dat niet alle kerst klassiekers op Netflix staan he? Ik wil nog wel graag A Christmas Prince gaan kijken! Mijn all time favourite is The Grinch haha!

    1. Nee, vind ik ook Sija! Er missen wel een paar klassiekers. The Grinch is ook erg leuk inderdaad!! Staat die er wel op?

  2. Haha! Ik keek onlangs ook A Christmas Prince en dat van die tenenkromende acteerprestaties, dat vat het allemaal zo’n beetje samen. Nochthans zie ik de actrice die het hoofdpersonage speelt heel graag bezig in iZombie. Maar stiekem heb ik er toch van genoten. Het is zo’n heerlijke guilty pleasure film.

    1. Ohh, speelt ze daar ook in! Wat grappig! Ja, wat je zegt, echt een heerlijke guilty pleasure film zo voor de feestdagen. <3

  3. Jaaa, heb gisteren The Christmas Prince gekeken, en hij was héérlijk cliche! Home Alone is inderdaad ook echt zo’n film die je gewoon elke kerst moet zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *