muurstickers

Muurstickers in kerst thema

Het is tweede kerstdag! We gaan nog één dag door in het feestgedruis. Zo nu en dan doe ik mee met een winactie. Eigenlijk win ik bijna nooit, maar opeens was het raak! Ik won een set muurstickers in kerst thema! Hoe leuk! De prijs bestond uit Ho, Ho, Ho, sterretjes en rendierstickers. De ultieme accessoires om je huis nog net wat even meer in het kerst thema te krijgen!

De stickers zijn te koop bij Match Set Love en worden geleverd in deze mooie verpakkingen. Elke verpakking bevat ook een korte instructie en ook op de website kun je lezen hoe je ze aanbrengt. De stickers kun je op deuren, muren (of andere gladde oppervlaktes) plakken. Je moet wel even het oppervlak goed afdoen en daarna is het zo gepiept! De rendier en sterren stickers kun je zo vanaf het papier opplakken (en ergens weer vanaf halen!) en de ‘ho, ho, ho’ sticker strijk je er ook zo op. De precieze instructie vind je op de site van Match Set Love.

Match Set Love muurstickers

Ik heb de rendier en ‘Ho, ho, ho’  stickers zo aangebracht! Mijn kerstkastje kon nog wat vrolijkheid gebruiken en dus plakte ik ze daar op de muur! Super leuke toevoeging, toch?! Naast stickers in kerst thema zijn er ook een hele hoop andere leuke designs te vinden die het hele jaar door je huis op kunnen vrolijken. Leuk voor in je woonkamer, in een kinderkamer, om je hal mee op te vrolijken of een andere ruimte in huis mee te versieren!

Hele fijne kerstdagen nog toegewenst!

Lees ook in de 7 days of Christmas categorie:

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

6 Comments

 • Lieke 27/12/2017 at 11:55 am

  Het ziet er super leuk en schattig uit!

  Reply
  • the247project 29/12/2017 at 9:28 am

   Dankjewel, Lieke!

   Reply
 • Grace 27/12/2017 at 3:38 pm

  Wat super leuk die stickers! Krijg je ze er ook weer makkelijk af nu de kerst weer voorbij is?

  Reply
  • the247project 29/12/2017 at 9:30 am

   Dankjewel, Grace! Ja, als het goed is wel. Zal even een inhoudelijke reactie erover plaatsen zodra ik ze er allemaal vanaf haal! 😉

   Reply
 • Anna 28/12/2017 at 8:04 am

  Wat een leuke stickers! Moet stiekem ook heel hard lachen om de quote op je letterbord, haha!

  Reply
  • the247project 29/12/2017 at 9:28 am

   Haha, thanks Anna! 🙂

   Reply

Leave a Comment