Benodigdheden

Mijn citytrip musthaves

Musthaves stedentrip

Wat pak je in voor een stedentrip? Ik hou echt van citytrips en heb er het liefst minimaal twee per jaar op de planning staan. Lekker een weekendje er tussenuit en een heel nieuwe stad ontdekken. Ik heb de afgelopen jaren wat Europese steden gezien en pak ondertussen blind mijn tas in. Ok. Ietwat overdreven, want voor elke bestemming heb je altijd wel weer ietwat andere dingen nodig. Maar ik heb ondertussen wel een aantal favorieten die ALTIJD mee moeten wanneer ik er een paar dagen tussenuit ga. 

DE MUSTHAVES

Koptelefoon – Bluetoothkoptelefoons.nl | Notebook – AKO | Horloge – Daniel Wellington | Blouse – H&M | Smartphone – Apple | Zonnebril – H&M | Tijdschrift – Psychologie Magazine | Tasje – Zara | Parfum – Zara | Labello | Witte sneakers – Van Haren

Als je op stedentrip gaat, heb je vaak niet een al te grote koffer mee. Het is dan ook vaak even wikken en wegen wat je precies meeneemt, maar er gaat in mijn handbagage sowieso een stel comfortabele sneakers mee voor de lange afstanden, een leuke blouse, een horloge en een zonnebril. Oftewel, de ideale outfit om een middagje mee door de stad te struinen! Bovendien neemt het niet al teveel plek in beslag in je tas/koffertje, zodat je genoeg plek hebt voor alle aankopen van je shopavonturen .

ENTERTAINMENT

Voor onderweg in het vliegtuig zorg ik altijd dat ik het nodige mee heb om mezelf te vermaken. Als je in je handbagage AL je spullen meeneemt, heb je niet veel plek over om 10 boeken mee te sjouwen. Naar Madrid nam ik uiteindelijk het Psychologie Magazine en een notitieboekje mee. Je weet maar nooit wat voor ideeën je plotseling krijgt in de lucht! Daarnaast besloot ik dit keer een Denkpuzzelboekje mee te grissen op het vliegveld. Lang geleden, maar ik vond het super leuk om me over een paar puzzels te buigen in het vliegtuig!

Mijn nieuwe draadloze bluetooth koptelefoon mocht tot slot ook niet ontbreken op dit tripje. De laatste keer dat ik een koptelefoon op mijn hoofd had was die van mijn discman, maar op uitnodiging besloot ik er weer eens eentje te proberen. Ik ben helemaal om. Je houdt zoveel geluid van buitenaf tegen, dus stoort je ook niet zo snel meer aan je vliegtuigbuurtjes! I love it, want ik erger mezelf al snel mateloos aan iemand zijn gesmak, harde muziek of stem (ja, echt). Plus het geluid van mijn favoriete singer/songwriters komt zoveel beter tot zijn recht en fijner mijn oortjes in! Aanrader voor onderweg dus!

Wat zijn jouw favoriete reis musthaves?

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

Deze blogpost bevat een product dat ik ontvangen heb.

3 Replies to “Mijn citytrip musthaves”

  1. Leuk artikel! Ik neem ook altijd een notitieboekje mee en een tijdschrift. In mijn handbagage doe ik ook altijd een extra setje kleding voor het geval dat mijn koffer niet aankomt 🙂

    1. Dankjewel Darina! Ja, dat van dat extra setje is inderdaad ook altijd erg slim! Je weet maar nooit.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *