Shoppen

Met korting shoppen: schrijf deze shopping days in je agenda!

Shopping days

Het einde van het jaar nadert en daarmee is ook de dure, maar oh zo gezellige, decembermaand in aantocht! Tegenwoordig zijn er gelukkig heel wat shopping days over komen waaien uit het buitenland waarop je met extra veel korting kunt shoppen bij veel winkels en webshops. Zo was het afgelopen zaterdag 11 november Singles Day, maar staan er binnenkort nog een aantal dagen op het programma die jij niet mag missen. Schrijf deze dagen, waaronder Black Friday, in je agenda want het kan je vele euro’s schelen!

Met korting shoppen

Sinds een aantal jaren let ik echt op shopping days, omdat je er nou eenmaal veel op kunt besparen. Mede dankzij mijn no spend november challenge heb ik een aantal grote aankopen zoals een nieuwe winterjas, laarzen en nieuwe outfits uitgesteld tot en met eind november. Dan is het namelijk onder andere Black Friday waarop je weer ekker met extra korting shoppen! Bijna alle grote winkelketens doen mee en dat betekent dat jij dat weekend van Black Friday korting kunt profiteren bij bijvoorbeeld H&M, Omoda, Zalando, Sissy Boy en nog veel meer winkels! Black Friday is echter niet het enige moment om met korting te shoppen. Kijk maar mee en bespaar geld! 😉

NOVEMBER 2017

24 november: Black Friday

Een van de grootste shopping days van november is Black Friday. Het is over komen waaien vanuit Amerika en is oorspronkelijk in het leven geroepen door retailers om hun van hun voorraden af te komen. Voor ons shoppers bovendien het ideale moment om met korting die herfst/winter garderobe aan te vullen, cadeautjes in te slaan voor de feestdagen of grote aankopen te doen. Black Friday vindt altijd plaats op de laatste vrijdag van november en wint in Nederland steeds meer aan populariteit en krijgt steeds meer bekendheid. Zowel bij winkels als online in webshops. Grote kans dat jouw favoriete shop dit jaar meedoet en je flink wat korting geeft op deze dag!

27 november: Cyber Monday

In navolging op het Black Friday fenomeen is Cyber Monday in het leven geroepen. Oorspronkelijk door webshop houders die eveneens van hun voorraden van dat seizoen af willen. Ook deze shopping day komt overwaaien uit Amerika en eigenlijk zie je veel (grote) winkels het hele weekend stunten met kortingen en prijzen. Soms door zelfs op de maandag een hoger percentage korting te geven.

DECEMBER 2017

5 december: Sinterklaas

Na het Black Friday weekend festijn volgt Sinterklaas in rap tempo. Veel winkels (en hun marketeers) spelen op feestdagen in door de consument met korting naar hun (online) winkel te lokken. En daar zeggen wij geen nee tegen natuurlijk! Even goed de desbetreffende winkel in de gaten houden dus.

25 + 26 december: Kerst

Wat voor Sinterklaas geldt, geldt ook voor Kerst. Weer zo’n mooie periode om je wat korting te geven. De maand is immers duur genoeg. Let rond deze tijd wel goed op hoe lang het duurt voordat je je bestelling in huis hebt. Het kan zomaar voorkomen dat je door de kerstdrukte bij de webshop of bij de koeriersdienst langer op je pakketje moet wachten!

December: Uitverkoop!

Yes, halverwege december gaat ook de uitverkoop van start. Altijd de beste tijd van het jaar om die herfst/wintergarderobe eens goed aan te vullen! De sale bereikt zijn hoogtepunt meestal in januari. De gok blijft natuurlijk of dat ene leuke sale item de volgende ronde er nog in je maat is!

Meer shopping bespaartips? Je leest ze in deze blog!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

5 Replies to “Met korting shoppen: schrijf deze shopping days in je agenda!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *