The girl behind her blog

Let’s talk | Nieuwe ontwikkelingen & hoe nu verder?!

247 bijkletsen

Oeps. En zo blog je bijna een maand niet! Althans niet op The 24/7 Project. De tijd vliegt en naast een fulltime baan is het soms best lastig tijd te vinden om alle blogs te maken die ik zou willen schrijven. Tijd om jullie bij te kletsen! Waar hang ik uit? Hoe gaat het met House of Ambition? Wat ben ik van plan met The 24/7 Project? 

In mijn laatste blog nam ik jullie mee naar mijn stedentrip naar Madrid, maar daarna bleef het wat stil. De ideeën voor blogs zijn er, maar de tijd iets minder. Helaas zitten er maar 24 uur in een dag en door 8 a 9 uur werken achter een computer wordt er al aardig wat opgeslokt. Qua werk heb ik besloten om mijn uren iets anders in te delen en voortaan ben ik elke woensdagmiddag vrij. Heerlijk! Midden in de week even vrij zijn en vooral even tijd hebben om de sites, het huishouden of sociale leven bij te werken. Moet ook gebeuren! 😉

Eind januari ging House of Ambition de lucht in en het is leuk om te zien dat er dagelijks steeds meer mensen de site weten te vinden. Wat dat betreft gaat dat prima. Ik barst van de ideeën voor leuke content voor de site en wil binnenkort aan de slag met de eerste interviews waarin de werkdag of loopbaan van iemand centraal staat. Ik ben eigenlijk ook heel erg benieuwd naar wat jullie leuk zouden vinden om te lezen?

Genoeg over House of Ambition, we zijn nu natuurlijk op The 24/7 Project. Mijn lifestyle/reisblogje die ik zeker niet van de hand ga doen en waar ik lekker mijn ei kwijt kan over reizen, stedentrips en meer. De content voor deze site gaat er zeker weer komen en in meer frequente mate dan slechts 1 keer per maand. Er komen hotspots aan, leuke musthaves en nog meer! Twee keer per week wil ik aanhouden om hier wat te plaatsen. Op welke dagen dat is moet ik nog een beetje uitvinden, maar volg me vooral op Twitter of Instagram, want daar laat ik het jullie direct weten zodra er een artikel online staat!

Liefs, Jorinde

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

2 Replies to “Let’s talk | Nieuwe ontwikkelingen & hoe nu verder?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *