Hotspots

Hotspot | Urban Bakery in Rotterdam

urban bakery

Een tijdje terug was ik weer eens in Rotterdam om de verjaardag van een vriendin te vieren. We besloten met zijn drieën een taartje te eten en zij wist nog een leuk tentje te zitten: Urban Bakery! Het zit vlakbij Blaak en Oostplein, in een ontzettend leuk stukje van Rotterdam, niet ver van de leukste winkelstraten. Het interieur van Urban Bakery ziet er niet alleen te leuk uit, de sfeer was ook ontzettend goed en de taart? Erg lekker! Mocht je op zoek zijn naar een leuke hotspot in Rotterdam voor koffie, een sapje of een taartje? Dan is dit echt een aanrader!

Urban Bakery

In de vitrines vind je de lekkerst (ogende) gebakjes, sapjes, broodjes en andere snacks. Je kunt bij Urban Bakery lekker neerploffen met een goede kop koffie of thee of een lekker sapje, ontbijtje, snackje of lunch to go halen. Wij haalden een taartje en cappuccino en streken in het zaakje aan het raam neer.
urban bakery

Ben je op zoek naar een plek om rustig te werken? Dan is Urban Bakery ook een goede aanrader! De sfeer is er erg prettig en her en der zag ik wat mensen rustig op hun laptop werken. Er zijn niet super veel zitplaatsen, maar met een beetje geluk vind je in dit koffietentje je flexibele werkplek!

Urban Bakery

I love cappuccino! In een ver verleden heb ik in de horeca gewerkt en geleerd dat wanneer je de melk opschuimt hij echt perfect op temperatuur moet zijn. Dan is hij het lekkerst en smaakt hij wat zoeter! Warm je hem te lang op? Dan brandt hij aan en smaakt de cappuccino instant bitterder. Een barista cursus staat overigens nog steeds op mijn lijstje! – Maar goed. Dat is iets voor in de toekomst! Terug naar de cappuccino. Deze was echt perfect van smaak!

Urban Bakery

Geen verjaardag zonder taart! Ik nam de worteltaart en hij was zo lekker. Iets met een engeltje en je mond. 😉 De cheesecakes die je op de achtergrond ziet waren trouwens als ik mijn vriendinnen moet geloven ook overheerlijk! De taartjes werden trouwens op deze te schattige glazen bordjes met reliëf aan tafel geserveerd. Ik ben echt een sucker voor een goed servies in een koffietentje of restaurant. Deze kwamen met vlag en wimpel door de ‘keuring’ hoor!

Het adres van Urban Bakery is:

Hoogstraat 42 in Rotterdam

Wil je trouwens nog andere hotspots in Rotterdam en omstreken ontdekken? Ik tipte eerder deze spots al!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

3 Replies to “Hotspot | Urban Bakery in Rotterdam”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *