Hotspots

Hotspot | Koffie Bij Teun in Breda

Koffie Bij Teun Breda

Afgelopen week zat ik na het werk nog even snel een koffietje te drinken met mijn zus mij Koffie Bij Teun. Een ontzettend leuk koffiebarretje midden in het centrum van Breda. Ik was meteen weg van de kaart, de locatie, het interieur en het concept. Redenen genoeg om deze hotspot tip in Breda met jullie te delen! 

Bij Teun in de Barones

Jawel, de hotspot Koffie Bij Teun vind je in het winkelcentrum De Barones in Breda. Dit winkelcentrum grenst aan de grote winkelstraat en is recent opgeknapt en weer geopend. Het ziet er strak en gezellig uit en bovendien hebben veel leuke winkels hun deuren er geopend. Ideale combinatie dus om tijdens het shoppen door even bij te komen Bij Teun.

Bij Teun in Breda

Interieur & kaart

Bij Teun is een open koffiebarretje en het interieur is werkelijk om door een ringetje te halen. Hout, visgraat bar, industrieel zwart, afgewisseld met blauwe stoeltjes en mini cactusjes op tafel. Spot je trouwens de spiegel boven de bar? Daarin kan je precies spotten hoe jouw cappuccino wordt gemaakt.

Koffie bij Teun

De menukaart van Koffie bij Teun bestaat uit heerlijke blends, ijskoffie en filterkoffie. Maar geen angst, ze schenken er ook gewoon thee en frisdrank. 😉 De kwaliteit van de koffie maakt of breekt een koffietentje wel en dat zit Bij Teun gelukkig wel snor. Niet voor niets is deze hotspots tweemaal gekozen tot beste koffiebar van Brabant.

Fun fact: Libelle België koos laatst deze plek uit voor een moderportage. Ideaal dus om je insta feed mee op te leuken!

Het adres van Koffie Bij Teun is:

Barones 17 in Breda

Ben jij al wel eens bij Koffie Bij Teun geweest?

Wil je trouwens nog andere hotspots in Breda en omstreken ontdekken? Ik tipte eerder deze spots al!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

8 Replies to “Hotspot | Koffie Bij Teun in Breda”

  1. Wat ziet dit er leuk uit! Echt een prachtig interieur met een beetje een retro touch door die stoelen. Doe mij ook maar zo’n koffie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *