Hotspots

Hotspot | In Kannen en Kruiken in Breda

hotspot in kannen en kruiken

Laatst zocht ik met een goede vriendin naar een leuk restaurant om te ontbijten in Breda. In Parijs zijn we de nodige hipster hotspots afgestruind en dus wilden we nu ook wel weer iets speciaals uitzoeken. Instagram werd erbij gepakt en binnen no time vond ik een paar aanbevelingen voor In Kannen en Kruiken in Breda. Ik had er eerder goede verhalen over gehoord en daarom werd het besluit snel gemaakt: wij gingen ontbijten bij In Kannen en Kruiken!  Of de menukaart, het interieur en de hele ervaring van deze Bredase hotspot ook echt in kannen en kruiken kan (ok, flauw), lees je in deze hotspot post!

In Kannen en Kruiken Breda

Hotspot In Kannen en Kruiken in Breda

Op de menukaart van In Kannen en Kruiken vind je een hoop gezonde ontbijtjes, heerlijke lunches, borrelhapjes en bijzonder lekkere sapcombinaties! Bovendien kan je als vegetariër hier ook heel goed terecht en heb je super veel opties. Er wordt enkel gewerkt met pure producten met zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen. Bovendien komen de producten van lokale leveranciers! Zo leuk en lekker!

Zoveel keuzestress zorgde natuurlijk weer voor een hoop keuzestress bij ons, maar daar hebben ze gelukkig de perfecte oplossing voor: een Ontbijt voor twee! Simpeler kan het niet. Bij een Ontbijt voor twee krijg je namelijk een selectie aan (ontbijt) gerechtjes van de menukaart!

Ontbijt In Kannen en Kruiken

Ontbijt in Kannen en Kruiken

Ontbijt voor twee

Wij namen dus ontbijt voor twee en zaten uiteindelijk met een tafel vól met eten. Door de drukte moesten we er even op wachten, maar die tijd kletsten we makkelijk vol. We kregen vervolgens wentelteefjes met stoofpeer (ZO lekker!), toast met pompoen jam, brood met scrambled egg, een mini breakfast bowl met besjes en kokos, een croissantje én wij namen er nog twee heerlijk, verse sapjes bij met o.a. spinazie en gember (zal eerlijk toegeven dat ik me altijd mega gezond voel na zo’n sapje, slaat nergens op, haha!). Het was echt super lekker! Een korte conclusie voor een echte aanrader! Naast ontbijtjes staan trouwens ook de nodige borrelhapjes op de kaart.

Ben jij ooit bij In Kannen en Kruiken in Breda geweest?

Ontdek hier nog meer hotspots in Breda!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

3 Replies to “Hotspot | In Kannen en Kruiken in Breda”

    1. Jaa, he! Vond dat ook echt een tof concept! En er is ook super veel (aan gezonde) keuze(s)! Een aanradertje voor je volgende bezoekje aan Breda!

  1. Oeeh, super leuk! Wat een fantastisch idee om meerdere gerechtjes te serveren. Zeker een tentje dat ik ga onthouden mocht ik ooit in Breda zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *