Hotspots

Hotspot | Inspire Coffee Company in Breda

Coffee Company

Ben je in Breda en wil je lekker (een speciale) koffie drinken, heerlijk alleen werken of lunchen? Dan moet je deze hotspot even in je agenda noteren. Bij Inspire Coffee Company ben je namelijk voor al deze doeleinden aan het juiste adres! Van heerlijke latte specials (snickers!), monster shakes, tot lekkere tosti’s, huiselijke hoekjes en gezellige barista’s: Inspire Coffee Company in Breda is met recht een hotspot van de stad te noemen.

latte special snicker

Hotspot Inspire Coffee Company Breda

Als de hotspot Inspire Coffee Company in Breda ergens bekend om staat dan is het eigenlijk wel de specials. In de zomer kan je er de lekkerste varianten ice coffee drinken, terwijl je in de herfst en winter er aan het juiste adres bent voor heerlijke latte macchiato’s. Toen ik er met mijn zus was was de special van de dag: Snicker Latte! Een heerlijk caloriebommetje die absoluut voor herhaling vatbaar is.

Inspire Coffee Company Breda

Werkhotspot

Op de eerste verdieping van Inspire Coffee Company is het een stuk rustiger dan beneden en er waren dan ook verschillende mensen (alleen) aan het werk. Dit soort koffietentjes werken ook echt het beste op je concentratie en creativiteit. Aanrader voor je werkmodus dus!

Sandwich kip

Lunchkaart

Maar wij kwamen er niet om te lunchen! Via InBreda op Facebook spotten we de snicker latte en daardoor besloten we met gierende banden er te gaan lunchen. Goede combi, ja. De lunchkaart is niet megagroot, maar met een aantal sandwiches, tosti’s en salades zeker niet schaars te noemen. Ik had weer keuzestress, maar ging uiteindelijk voor de sandwich kip en bacon! Heerlijk. Maar wel wat veel in combinatie met de latte.

Inspire Coffee Company
Veemarktstraat 4, Breda

Wat is jouw favoriete hotspot (in Breda)? 

Ontdek hier nog meer hotspots!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

7 Replies to “Hotspot | Inspire Coffee Company in Breda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *