Carrière

Geluksmomentjes bepaal je zelf #1

bloem

En toen was het opeens midden mei. Vijf maanden van het nieuwe jaar, die inmiddels niet meer zo nieuw aanvoelt, zijn voorbij. De tijd vliegt echt voorbij! Hebben jullie dat gevoel ook? Ik vind het soms fijn om even de balans op te maken en te kijken hoe het echt gaat. Conclusie? Ik leef soms iets teveel op de automatische piloot en dus besloot ik a la minute wat vaker bewust naar geluksmomentjes te kijken. Soms is het leven niet altijd even leuk, maar je bent zelf verantwoordelijk voor waar je het gewicht op de weegschaal legt. Kijk eens naar de kleine dingen in plaats van alleen naar negatieve dingen.  

♡ Afgelopen week was het Songfestival! I love it. En dan heb ik het over de full experience. Van de hysterische optredens, onverstaanbare teksten tot de scherpe tweets die worden afgevuurd. Nadien volgt steevast de nabeschouwing op kantoor.

♡ Dankzij Hemelvaart hadden veel treinreizigers een lang weekend en wat was ik daar vrijdag onderweg naar kantoor blij mee. Een lege trein en dus zitplekken in overvloed op zowel de heen- als terugweg.

♡ Terwijl ik mijn fiets op slot deed, zag ik afgelopen weekend een oud vrouwtje met haar rollator de supermarkt verlaten. Ze liep op de vrouw met de dakloze krant af en haalde een doos tompoucen uit haar mandje. “Hier, voor jou.”  De vrouw was wat verbaast, waarop het omaatje zei: “Want jij bent toch ook moeder?” – Zo onwijs lief!

♡ De reserveringen zijn rond en de bevestigingen binnen: begin juni ga ik met mijn vriend op vakantie naar Cyprus! Zon, zee, strand en cultuur! Nu al onwijs veel zin in. Als er iemand nog tips heeft, let me know!

♡ Ik ben niet zo’n huishoudmiep, maar na de grote voorjaarsschoonmaak afgelopen weekend voelde ik me toch wel aardig voldaan. Ook eindelijk wat kasten uitgezocht en items op Marktplaats gezet. Opgeruimd staat netjes!

♡ Hoe mooi staat de natuur in bloei? Beetje cheesy, maar kan er erg van genieten!

Wat waren de geluksmomentjes voor jou deze week?

2 Replies to “Geluksmomentjes bepaal je zelf #1”

  1. Mooie momentjes en heel lief wat die mevrouw heeft gedaan! En wat een fijn vooruitzicht dat je naar Cyprus gaat. Lijkt mij een hele mooie bestemming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *