Zeeland

Dit was de Culikaravaan!

Culikaravaan

Hallo! Ik heb een heerlijk weekend gehad en jullie? Ik bezocht met mijn vriendinnen onder anderen de Culikaravaan en dat was weer reuze lekker en gezellig. Ik vertelde jullie eerder al over de leukste food festivals van Zeeland en deelde meteen de data die je maar beter in je agenda kunt noteren. Dit was er eentje die je niet hebt mogen missen en ZO ging het er aan toe!

crepes en galettes

crepes

Culikaravaan

Taart

The 247 project


Zonsondergang Culikarvaan

Het recept voor een fijne avond

Afgelopen donderdag tot en met zaterdag vond het food festival Culikaravaan weer plaats in Middelburg. Achttien foodtrucks, live muziek, een gezellig terrein, een authentieke molen.. hang er nog wat lichtjes bij en je hebt het recept voor overheerlijke dagen én avonden. Bovendien had je vanaf de molen een mooi uitzicht over het terrein, de zonsondergang (zo mooi!) en eh, ja, daar moesten wel even steile trappen voor worden getrotseerd.

Foodtrucks op de Culikaravaan

Het enige ‘minpuntje’? De vele foodtrucks bezorgden je nogal wat keuzestress! Er was zoveel om uit te kiezen dat je na 3 rondjes lopen nog moeite had om een keuze te maken. Haha, ok,  dat was m’n eigen probleem, maar ach, de crêpe én het taartje waren overheerlijk en ik heb eigenlijk vooral uren weg gekletst met vriendinnen. Yes, dit is een aanradertje voor volgend jaar!

Wil jij juist deze zomer nog naar een food festival? Check het in de agenda wanneer er nog één (bij jou in de buurt) plaatsvindt!

24/7 online: ✎ Bloglovin – InstagramFacebookTwitter

6 Replies to “Dit was de Culikaravaan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *