Disclaimer

Hier lees je de disclaimer en privacy verklaring van The 24/7 Project. The 24/7 Project is een (hobby) blog van Jorinde. Tijdens een bezoek door jou aan deze site zijn er verschillende manieren waarop er gegevens verzameld kunnen worden en daarvan wil ik je middels deze pagina op de hoogte stellen.

PRIVACY VERKLARING

Er zijn een aantal manieren en doeleinden waarvoor gegevens verzameld worden op The 24/7 Project. Hieronder staan ze nader toegelicht om jou meer inzicht te geven.

1. Reactie plaatsen

Indien je besluit te reageren op een blogartikel word je naast je reactie gevraagd om jouw naam, e-mailadres en/of website adres in te vullen. Deze gegevens worden samen met het IP-adres achter de schermen opgeslagen op mijn website. Deze gegevens zullen voor geen enkele doeleinde gebruikt worden (zij het om een ongewenste bezoeker te identificeren, denkende aan spam of een winnaar voor een winactie te contacteren) en zullen zolang opgeslagen zijn als deze site, The 24/7 Project, bestaat of jij besluit je reactie te verwijderen.

2. Contact opnemen

Via de contactpagina kun je contact opnemen met mij. Middels het formulier worden gevraagd enkele gegevens in te geven, zoals naam en e-mailadres. Mails kunnen tot twee jaar na verzend datum worden bewaard. Naast deze gegevens wordt het IP-adres opgeslagen. Onderstaande kan meer informatie gevonden worden over het opslaan van IP-adressen.

3. Google Analytics

Naast bovengenoemde optionele mogelijkheden, werk ik samen met Google Analytics om inzicht te krijgen in mijn website data. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bezoekersaantallen. Google Analytics slaat jouw IP-adres op om mij dit inzicht te kunnen bieden. De gegevens worden vertrouwelijk en met respect behandeld en zullen verder niet verspreidt worden. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten zodat jouw data veilig bewaard en behandeld wordt.

Ontvangers

De gegevens die The 24/7 Project ontvangt worden beheert door Hosting4ever. De website en back-ups worden gehost door deze partij, net als de mailbox. Als je contact opneemt via het formulier of het mailadres zullen deze gegevens worden opgeslagen op de servers van Hosting4ever.

Privacy rechten

Termijn van het bewaren van de gegevens staan bovengenoemd. Gegevens die niet langer nodig zijn, zullen worden verwijderd. Dankzij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb je recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van persoonsgegevens. Om misbruik en/of fraude te voorkomen zal ik je wel vragen jezelf eerst te identificeren. Een reactie op de site kan altijd verwijderd worden door een mail te sturen naar info@the24/7project.nl. Commentaar kan worden ingediend bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Externe site bezoeken

Deze privacyverklaring is enkel van toepassing op deze website, The 24/7 Project. Deze site bevat links naar externe websites die niet in het beheer of eigendom zijn van The 24/7 Project. Zodra je op de link klikt en op de andere website komt, gaat de privacyverklaring van die specifiek website van kracht. The 24/7 Project is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of de privacyverklaring van die website. Raadpleeg de privacyverklaring van de website, alvorens je de site verder bezoekt.

DISCLAIMER

De content op deze website, www.the247project.nl is geschreven door mij, Jorinde, indien anders staat aangegeven (bijvoorbeeld artikelen die geschreven zijn door een gastblogger of rechtenvrije foto’s). Alle content (tekst en foto’s) die gepubliceerd wordt op The 24/7 Project is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gebruikt of gekopieerd, mits er per e-mail toestemming is gegeven door Jorinde. Elke andere toezegging is niet rechtsgeldig.

De content die op The 24/7 Project verschijnt komt voort uit een passie om de wereld te verkennen en verhalen te delen. Deze verhalen bevatten mijn persoonlijke mening en ervaring en zijn nooit bedoeld om mensen te beledigen of discrimineren. The 24/7 Project is niet verantwoordelijk voor uitlaten in reacties onder blogartikelen. Jorinde van The 24/7 Project verleent haarzelf het recht om reacties die aanstootgevend of beledigend zijn te verwijderen van de website.

De content voor deze site wordt met zorg gemaakt, desondanks is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. Aan de inhoud van deze site, The 24/7 Project, kunnen geen rechten worden ontleend. The 24/7 Project is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ten gevolge van gebruik van The 24/7 Project is ontstaan. Tevens is The 24/7 Project niet verantwoordelijk voor de inhoud op externe sites waarnaar verwezen wordt in de tekst.

De content die op dit moment op The 24/7 Project is gepubliceerd, is onderhevig aan verandering en kan op elk gewenst moment, zonder aankondiging, worden veranderd door eerdergenoemde auteur.