Hotspots Nederland

De leukste restaurant tips voor Breda

Restaurant tips breda

Wat zijn de leukste restaurant tips voor Breda? In de Parel van het Zuiden, zoals de stad ook regelmatig genoemd wordt, zitten een heleboel leuke restaurants waar je heerlijk kunt eten en voor de meest uiteenlopende gerechten heen kunt gaan. Of je nou tapas, sushi, Frans of Italiaans of iets totaal anders wilt eten. Afgelopen half jaar ben ik in een aantal leuke restaurantjes geweest en die tips deel ik maar al te graag met jullie! Dit zijn de leukste restaurant tips voor Breda!

Brasserie Bardot
Van Coothplein 10

Bij Brasserie Bardot in Breda kunt je terecht voor de lekkerste gerechten uit de Franse keuken en mag niet ontbreken in dit rijtje restaurant tips voor Breda. Je kunt er heerlijk lunchen met een croissant en een kop koffie of ‘s avonds terecht voor een uitgebreid diner inclusief oesters, Tournedos, zeewolf, crème brulee en een hele uitgebreide wijnkaart. Het restaurant zit op het gezellige Van Coothplein en heeft een verwarmd terras waar je het grootste deel van het jaar heerlijk kunt zitten!

Deksels
Nieuwe Ginnekenstraat 10B 

Heb je zin in tapas? Dan ben je bij Deksels in Breda aan het juiste adres. Het tapas restaurant zit eveneens vlakbij het gezellige Van Coothplein en heeft een uitgebreide kaart met de heerlijkste tapas gerechtjes. Ook kun je een verrassingsplank bestellen bestaande uit een selectie van gerechten van de kaart.

 Old Dutch
Sint Janstraat 3A

 Old Dutch is een sportsbar, maar heeft sinds die jaar ook een ruim restaurant. Geheel in (Amerikaans) sportthema! De menukaart bestaat uit diverse hotdogs, poké bowls, steaks, pulled pork en diverse freak shakes. Ben je klaar met eten? Rol dan door naar de sportsbar om een wedstrijd ongedwongen mee te kijken!

Geisha Lounge
Havermarkt 21

Ben jij wel in voor een avondje sushi in Breda? Reserveer dan eens een plekje in de Geisha Lounge aan de Havermarkt. Ze serveren er heerlijke sushi, vis-, vlees- en grillspecialisaties, cocktails en meer! Aan het moderne interieur te zien, zou je trouwens niet denken dat je in een typische sushirestaurant zit en de gin tonics zijn absoluut aan te bevelen.

Wat is jouw favoriete restaurant tip voor Breda? Ik ben benieuwd!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

8 Replies to “De leukste restaurant tips voor Breda”

  1. Oeh, klinkt allemaal zó lekker! Ik ben zelf heel erg fan van tapas, maar ik wil ook nog eens graag een poké bowl proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *