Online

De leukste blogger boeken van dit moment!

Boeken bloggers

Dat bloggers en boeken een gouden match vormen, is ondertussen wel een algemeen bekend feit. Zo in aanloop naar de feestdagen is het natuurlijk een kwestie van perfecte timing om je boek te lanceren. Er zijn dan ook weer een aantal te gekke titels uitgekomen die zo maar eens je verlanglijstje voor de decembermaand kunnen belanden. De volgende boeken hebben mijn wishlist in ieder geval al wel gehaald! Onder andere iets met hardlopen en motivatie, een quarterlife crisis en geheimen voor een succesvol Instagram account.

IK HEB GEEN ZIN – ANNEMEREL 

Hardloop heldin Annemerel de Jongh kennen we al van haar blog, freelance werkzaamheden, vele marathons én eerste boek. Nu is daar de opvolger: Ik heb geen zin. Wat mij betreft klinkt de titel al als de perfecte motivatie om het boek in huis te halen en de hardloopschoenen weer eens af te stoffen. Ik baal altijd dat hardlopen zoveel tijd kost qua opbouwen en vooral weer heel snel slechter wordt, als je een paar keer kan gaan. Misschien moet ik het TOCH weer een kans geven..

FUCK THE QUARTERLIFE CRISIS – FEMKE KAMPS

We kunnen er lang of kort over zijn, maar ouder worden is alleen leuk wanneer je op de basisschool gekroond wordt met een papieren tooi of je een mijlpaal (lees: legaal mag drinken of autorijden) bereikt. Op een gegeven moment zit je in je 20+ jaren en ontstaat ‘de struggle van generatie Y’. Jep. De quarterlife crisis. Hoe ga je om met prestatiedruk, keuzestress en chronisch twijfelen? Femke Kamps gaat op zoek naar antwoorden in dit boek en laat daar o.a. een aantal experts voor je aan het woord. Fuck it.

CAPTURE YOUR STYLE – AIMEE SONG

In Capture Your Style deelt populaire modeblogger Aimee Song haar geheimen voor succes. Hoe komt ze aan 3 miljoen volgers op Instagram? En hoe kan jij succesvol op het medium worden zonder je stijl te verliezen? Aimee vertelt het je. Wellicht een goede les. (Yes, please!)

LIEVER MET LEF – DAGMAR VALERIE

Liever met lef kwam vorig jaar al uit, maar verdient zeker een plekje in deze lijst. Blogger Dagmar Valerie deelt haar motivaties om positief in het leven te blijven staan, zelfs als het wat minder gaat. Ze vertelt haar eigen levensverhaal en deelt tips hoe jij jouw dromen waar kunt maken. Een goede portie power en motivatie voor elke meid (of jongen) die het op dat moment nodig heeft!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

4 Replies to “De leukste blogger boeken van dit moment!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *