Spanje

Picture this | Citytrip Madrid

madrid

Ola! Afgelopen weekend was ik voor een stedentrip in Madrid en wat is dit een ontzettend fijne stad! Samen met mijn moeder en zus ging ik er voor 3 dagen heen. Dankzij gunstige vliegtijden waren 3 dagen in Madrid prima om van alles te zien en te doen. Binnenkort volgt er nog een blog met alle aanraders, hotspots en tips, maar voor nu een klein fotoverslagje van onze girls tour door de Spaanse hoofdstad!

3.30 uur ging de wekker al zaterdagochtend! Om 8.00 uur vlogen we vanaf Brussel (Zaventem). Fijn vliegveld wel!

Plaza Toledo! Ons hotel lag achter deze poort. Ideale locatie in het centrum van Madrid.

Het weer was wat wisselvallig in Madrid, maar na elk regendrupje kwam er gelukkig weer een zonnestraaltje.

Lekker uitgebreid lunchen! Alle hotspots deel ik binnenkort. 😉

Op zondag maakten we een super leuke stadswandeling door Madrid. Ik vind het altijd wat suffig klinken, maar na onze fietstour vorig jaar door Valencia ben ik helemaal om. Je leert een stad zoveel beter kennen met zo’n tour en het is ontzettend leuk om van de gids meer te horen over lokale gebruiken en de historie van de stad.

Hammetje anyone?!

Voor het Palacio Real met m’n zus! Wat een goud, ruimte en porselein! Ietwat veel pracht en praal voor in deze tijd, maar bizar knap hoe alles is gemaakt en bijgehouden. Ik wil wel een keer komen stoffen hoor, Philip en Laetitia!

Wij hebben afgelopen weekend amper gebruik gemaakt van de metro. Eigenlijk alleen om van het vliegveld bij het hotel te komen. Lopend zie je toch wel de leukste dingen, mooiste straatjes, meest sfeervolle pleinen en imposante gebouwen!

Tapas mag natuurlijk niet ontbreken in Spanje!

Struinen door één van de mooiste parken van Madrid: Retiro! Echt een aanrader. In de zomer kan je bovendien een roeibootje huren. Ideaal om even af te koelen.

Adios Madrid!

Ben jij wel eens in Madrid geweest?

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

5 Replies to “Picture this | Citytrip Madrid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *