Online

5x aanraders op Netflix

De blogfrequentie ligt deze week even iets lager, want ik zit voor 3 weken in Sri Lanka! Ik heb nog wel een enkele blog vooruit kunnen schrijven waaronder deze! We rollen langzaam de herfst in en dat betekent dat de Netflix frequentie over het algemeen omhoog gaat. Ik verzamelde daarom weer 5 Netflix aanraders voor jullie. Afgelopen tijd rolde ik uit een serie, wat voor een klein gat zorgde. Maar deze werd zo weer opgevuld door de nodige toppers die daarna mijn Netflix pad kruisten. Want, wat is nou echt de moeite waard om te kijken? Ik heb een serie, documentaire en 3 films voor je in petto in deze vijf aanraders op Netflix post!

GaGa: Five Foot Two

De langverwachte documentaire van Lady GaGa staat op Netflix: Five Foot Two. Het is bizar en interessant en bizar om de wereld van de ster te leren kennen. Ze laat haarzelf van een kwetsbare kant zien, haar drive naar succes, verwisseling van identiteit enne.. wat opmerkelijke outfit keuzes. Met als meest hilarische shot de scene waarin ze haar eigen album wilt gaan kopen in een winkel inclusief verkoper die haar niet herkent.

Room

Deze thriller keek ik voor het slapen gaan en dat is geen aanrader. Het verhaal trekt je mee in de wereld van een vrouw die met haar zoontje in gevangenschap leeft. Ze is ooit ontvoert en in een schuurtje opgesloten. Jaren en een zoon van haar verkrachter samen besluit ze dat het niet langer zo kan en maakt een rigoureus besluit om te kiezen voor vrijheid. En daar lijkt ze maar één kans voor te hebben..

Orange Is The New Black

Spuit elf begon ook eindelijk aan de hitserie Orange Is The New Black en het is een aanrader! Voor iedereen die hem nog niet heeft gezien: gaat dat zien. Het is het perfecte gevangenisdrama die je een blikje achter de schermen gunt in het harde gevangeniswereldje. Lijken sommige thema’s soms wat lang te duren, ben je het binnen enkele minuten alweer vergeten omdat er wat nieuws gebeurt.

 First They Killed My Father

Zoals je ziet staan niet de meest vrolijke titels tussen deze aanraders, maar des te mooi, triest en interessant zijn deze films wel. First They Killed My Father is de biografische film van Angelina Jolie en vertelt het verhaal over de 5-jarige Loung Ung die gedwongen wordt om te vluchten met haar gezin, zodra de Rode Khmer van Pol Pot Phnom gedurende de Cambodjaanse Burgeroorlog Phen innemen. Een heftige film die niet voor iedereen een goede afloop kent.

Whitney: Can I Be Me

 Nog zo’n langverwachte Netflix parel die ik eindelijk in het ‘recent toegevoegd’ rijtje spotte. Whitney: Can I Be Me neemt je mee naar het levensverhaal van wereldster Whitney Houston. Een rauwere werkelijkheid dan het zoete De Bodyguard. In Whitney: Can I Be Me zie je hoe de ster in de dop de muziekwereld betreed, haar verschrikkelijke verslaving en onverwachte dood. Interessant en triest tegelijk, maar daardoor des te meer een aanrader in dit rijtje!

Wat heb jij voor het laatste gezien op Netflix?

Meer online tips? Lees ze hier!

24/7 online: ✎ Bloglovin – Instagram – Facebook – Twitter

4 Replies to “5x aanraders op Netflix”

  1. Room vindt ik echt een mooie film! Ik voel me trouwens echt één van de weinige die geen fan is van Orange Is The New Black… Ik kan er gewoon echt niet inkomen, haha!

  2. Leuk! Ik heb ze allemaal in mijn lijst gezet (behalve de docu van Lady Gaga want die heb ik al gezien haha). Ik ben vooral benieuwd naar Room!

  3. Horrors en thrillers zijn niet zo mijn ding geloof ik haha, dus die sla ik mooi over 🙂 Orange Is The New Black is absoluut wel favoriet!

  4. Hahahah, ik kan dus echt niet tegen horrors en thrillers. Orange is the new black heb ik lang gevolgd, maar ik vond het op een gegeven moment een beetje saai worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *