Frankrijk Uitgelicht

5 ontbijt hotspots in Parijs waar je moet zijn geweest

Parijs ontbijt hotspots

Parijs is altijd een goed idee. De cultuur, architectuur, sfeer en mogelijkheden om te eten, drinken, winkelen en heel veel meer maakt deze stad de ultieme citytrip bestemming. Ga jij binnenkort naar Parijs? Lees dan gauw verder, want dit zijn 9 hotspots in Parijs waar je wilt hebben gegeten en gedronken in de stad van de liefde en reserveer alvast jouw plekje om te ontbijten, brunchen of lunchen!

 

 

1.Season
1 Rue Charles-François Dupuis | Le Marais

Le Marais is een heel leuk, opkomend wijkje waar je je tussen voornamelijk Parijzenaren waant. Season is een hotspot in Parijs die je niet mag missen. Bij Season kan je namelijk heerlijk ontbijten, lunchen, brunchen of gewoon iets drinken en vind je heerlijke avocadotoast en gezonde pancakes op de menukaart.

 

 

2. Fragments
76 Rue des Tournelles

Heerlijk eten EN goede koffie in Parijs vind je bij Fragments. Volg ze ook vast via Instagram om de menukaart alvast in de praktijk te zien!

 

PAPERmorning☕️…

A post shared by PaperBoy Paris (@paperboyparis) on

 

3.Paperboy

137 Rue Amelot

Dit brunchtentje is razendpopulair bij Parijzenaren en toeristen. Dit verraad uiteraard al iets van de kwaliteit van het eten, wat super lekker is. Vooraf reserveren is wel een aanrader bij deze Parijs ontbijt hotspot!

 

 

4.Frenchie to go
9 Rue de Nil

Het verhaal achter Frenchie to go is dat chefkok Gregory Marchand na het koken met o.a. Jamie Oliver zijn eigen restaurant heeft geopend in Parijs. De bacon sandwich is een aanrader!

 

5.Lily of the Valley
12 Rue Dupetit Thouars

Alleen al voor het interieur moet je hier een keer geweest zijn. Met de planten aan het plafond waan je je in een kleine tuin, wat de perfecte locatie maakt om even uit te puffen na de vele kilometers die je gemaakt hebt!

Wat is jouw favoriete plek in Parijs om te ontbijten?

24/7 online: ✎ Bloglovin – InstagramFacebookTwitter

3 Replies to “5 ontbijt hotspots in Parijs waar je moet zijn geweest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *