Online

5 tips om te besparen tijdens het online shoppen

online besparen

Wil jij extra korting op je online bestelling? Ik werk als online editor bij een grote kortingscode site en ondertussen ken ik een aantal kneepjes van het vak om geld te besparen tijdens het online shoppen. Zowel bij grote als kleine webshops kan het flink in je voordeel werken om voordat jij je bestelling afrekent de volgende zaken even te checken. Ka-ching! Check gauw deze online bespaartips!

1. Zoek kortingscodes

Voer ‘winkelnaam kortingscode’ in als zoekopdracht bij Google en je krijgt gegarandeerd de nodige hits. Met een beetje geluk heeft één van de sites een kortingscode staan die jou lekker laat besparen. Zijn er verschillende kortingscodes beschikbaar? Check dan of je ze mag combineren of wanneer jij het goedkoopste uit bent.

2. Pak je nieuwsbriefkorting

Sommige webshops werken met een beloningssysteem waarmee jij een X bedrag of percentage korting krijgt of een gratis verzending pakt, zodra jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Een fijne beloning die je direct weer in kunt zetten tijdens het shoppen. Vul trouwen ook je geboortedatum in zodra ze hier om vragen. Levert je op je verjaardag vaak een mooie korting op!

3. Gratis verzending

Hoewel het logisch is dat een pakketje dat verzonden moet worden geld kost, geven we hier liever geen geld aan uit. Dat hoeft (gelukkig) ook niet altijd! Bij sommige webshops betaal je geen verzendkosten vanaf een bepaalde orderwaarde en soms zijn er kortingscodes voor gratis verzending. Bestel jij bij een webshop die ook een fysieke  winkel heeft, dan moet je zeker even op de site kijken of er een optie is om je pakketje in een filiaal bij jou in de buurt af te leveren.

5. Gebruik loyaliteitsprogramma’s

Vind je punten sparen ouderwets? Dat kan. Maar dat is niet zo en het is een makkelijke manier om op termijn korting te pakken! Ga dus altijd even na of jouw webshop een spaarsysteem heeft waarmee je op termijn korting kunt pakken op het assortiment. Als je er regelmatig bestelt, dan is dat weer mooi meegenomen! Vaak krijg je voor de registratie al een bepaald aantal punten om je alvast een voorsprong te geven.

Wat is jouw ultieme bespaartip?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *