Online

5x de leukste thema accounts op Instagram

Two feet on a floor

Ben jij op zoek naar iets meer variatie en inspiratie in je Instagramfeed? Vraag je je af wie je moet volgen op Instagram? Deze 5 accounts hebben zich toegespitst op één thema en zijn absoluut het volgen waard. Je doet dagelijks je dosis inspiratie op voor één onderwerp. Ik deel deze keer een aantal Instagram accounts met de lekkerste recepten en food inspiratie, een Instagram waar elke neuroot zijn of haar hart bij kan ophalen en wat natuurlijke inspiratie. Dit zijn mijn 5 Instagram must follow tips met betrekking tot thema accounts!

@Needthisinmylijf

Instagram Need this in my life

Mijn collega Simone heeft vrij recent een te gek thema account opgericht: Need This In My Lijf. Perfecte titel als je het mij vraagt, want dit is precies wat je denkt als je haar feed ziet! Ze plaatst dagelijks updates over (gezonde) ontbijtjes, lunches, avondeten en tussendoortjes. Naast de mooie foto’s is het ook meteen een goede manier om inspiratie op te doen! Ik heb al aardig wat recepttips gehad van deze foodie!

@Flierefluitenkruid

Instagram Flierefluitekruid

Lindi heeft een liefde voor buiten en deelt deze maar al te graag op haar Instagram. Van haar eigen prachtige tuin tot creatieve interieur ideeën en pareltjes die ze onderweg tegenkomt. Met Flierefluitenkruid in je feed haal je een stukje groen dichtbij op Instagram en dat is een welkome afwisseling tussen alle selfies en stadsbeelden. 😉

@monishavheteren

Instagram Mo

Nog zo’n creatieveling is Monisha. Ze fotografeert, haakt, kookt, tekent en leest erop los. In haar feed vind je dan ook heel wat creatieve uitspattingen en sinds kort erg fijne flatlays met boeken. Love it en erg fijn voor als je zelf ook wat inspiratie nodig hebt!

@SymmetryBreakfast

Instagram SymmetryBreakfast

Een pareltje die ik laatst ontdekte is: Symmetry Breakfast! Ik dacht dat ik niet zo neurotisch was, maar ik kom helemaal tot rust als ik naar deze feed kijk. Haha! De naam zegt het al een beetje. Op Symmetry Breakfast komen de lekkerste ontbijtjes keer twee voorbij. Inclusief tot op de millimeter uitgemeten perfecte spiegeling.

@Twofeetonafloor

Two feet on a floor

Tot slot een klein tipje van mijzelf! Vorige maand ben ik ook met een thema account gestart! Op Two Feet on a Floor vind je allerlei from where I stand foto’s en I have this thing with floors foto’s. Iets vaker naar beneden kijken, levert soms best fijne plaatjes op. Ik deel ze allemaal op mijn nieuwe account!

Lees ook hier nog meer online tips!

Wat is jouw Instagramaccount? 🙂

24/7 online: ✎ Bloglovin – InstagramFacebookTwitter

10 Replies to “5x de leukste thema accounts op Instagram”

 1. Superleuk! Ik ben onlangs met een speciaal zwartwit-fotografie Instagramaccount begonnen, ik moet er alleen wat actiever posten! 🙂

  Die ontbijtjes zijn echt leuk; dacht even dat de foto gewoon gedubbeld was maar kleine details zijn toch verschillend. Gaaf! Het enige wat ik me afvraag is dan: hoeveel tijd heeft zo iemand in zijn leven over dat je ‘s ochtends zoveel tijd kunt besteden aan je ontbijt! 🙂

  1. Wat super tof! Wat is de naam van dat account?

   Haha, ja leuk zijn die ontbijtjes he! Dat was mijn eerste gedachte ook toen ik het account tegen kwam, maar je ziet telkens weer kleine verschilletjes.. Het lijkt me ook een werk ja, om dat te maken!

 2. Wat leuk, dit soort thema-accounts! ik kende hier nog geen een van. Stiekem vind ik jouw account het leukste. Wat een gaaf idee om steeds from-where-I-stands te fotograferen 🙂

  1. Ah, super lief, Romy! Dankjewel voor het compliment! 🙂 Ik ben nog wel een beetje zoekende hoe en wat, maar vind het ook erg leuk om eens zo naar de wereld te kijken, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *